Mantsinen DualPower

MANTSINEN DUALPOWER

WHY CHOOSE?
GET BOTH.

 

MANTSINEN DUALPOWER on ensimmäinen kaksoismoottoriteknologiaa edustava moottorikonsepti materiaalinkäsittelyalalla. Se yhdistää sähkö- ja dieseltekniikan parhaat ominaisuudet. Lopputuloksena on lyömätön yhdistelmä joustavuutta, tuottavuutta ja ennen kokematonta ekologisuutta.

DUALPOWER-TEKNOLOGIAN YHDISTELMÄEDUT

1.

Sähkömoottori mahdollistaa huomattavasti pienemmät päästöt ja energiakustannukset, diesel-moottori puolestaan rajattoman liikkuvuuden.

2.

Voimanlähde voidaan vaihtaa joustavasti. Molemmat moottorit on liitetty yhteiseen pumppuvaihteeseen ja koneen ohjausjärjestelmään ilman ylimääräisiä rajapintoja. 

3.

Huomattavat säästöt huoltokustannuksissa erilliseen generaattoriin verrattuna. Ratkaisu perustuu standardikomponentteihin, jolloin huolto ja varaosien saatavuus on varmistettu.

SÄHKÖMOOTTORIN EDUT

  1. Huomattavasti pienemmät energiakustannukset.
  2. Nollatason CO2- ja pakokaasupäästöt.
  3. Pienempi ympäristömelun taso ja miellyttävämpi työympäristö. 
DualPower
 
DualPower
 

DIESEL-MOOTTORIN EDUT GENERAATTORIIN VERRATTUNA

  1. Merkittävästi pienempi polttoaineen kulutus ja päästöt. 
  2. Moottorin pitkä elinkaari – luotettava Volvo Penta moottoriteknologia.
  3. Optimoitu moottoritekniikka mahdollistaa ongelmattomat huollot ja hyvän varaosasaatavuuden.
DualPower by Mantsinen

SÄHKÖN JA DIESELIN VOITOKAS YHDISTELMÄ

Dualpower-teknologia yhdistää sähkökoneen hyödyt dieselin tuomaan operoinnin vapauteen. Sähkömoottori pienentää energia- ja huoltokustannuksia sekä käytännössä poistaa pakokaasu- ja melupäästöt.

Sähkömoottori ja standardi diesel-moottori on sijoitettu rinnakkain samaan moottoritilaan. Dualpower-ratkaisu perustuu moottorien yhteiseen pumppuvaihteeseen, jossa käytettävä voimanlähde voidaan vaihtaa helposti kytkimellä.

CASE

Engbergs

Ruotsi

DUALPOWER TARJOAA TUPLAHYÖDYN ENGBERGSILLE

Engbergs toimii Östrandin sellutehtaalla, noin 12 kilometrin päässä Sundsvallin satamasta Ruotsissa. Engbergsillä on pitkä historia Mantsisen kanssa – kahden vuosikymmenen aikana Engbergs on päässyt seuraamaan Mantsisen kehitystä. Engbergs tarvitsi uuden materiaalinkäsittelykoneen, sillä sellutehtaan tuotantokapasiteettia piti kasvattaa 100%. Engbergs oli ensimmäinen asiakas, joka sai käyttöönsä Mantsinen 120 Dualpower tela-alustaisen portaalikoneen.

“Olen erittäin avoin tuotekehitykselle. Kun teemme investointeja, haluamme myös tutkia mahdollisuuksia päästöjen vähentämiseksi. Halusimme tämän ratkaisun, sillä siinä yhdistyy kaksi hyötyä: kun vähentää päästöjä, vähentää samalla myös kuluja. Se on win-win -tilanne. Viimeisen seitsemän päivän aikana olemme käsitelleet 23 000 tonnia tavaraa pääosin sähkömoottorilla. Keskimääräinen tuotantovauhtimme on ollut 435 tonnia tunnissa”, kertoo Kjell-Arne Engberg, Engbergsin toimitusjohtaja.

» LUE KOKO TARINA

”Kun vähentää päästöjä, vähentää samalla myös kuluja. Se on win-win -tilanne.”

– KJELL-ARNE ENGBERG
CEO, Engbergs, Sweden

KIINNOSTUITKO?

LÄHETÄ MEILLE YHTEYSTIETOSI: OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ JA KERROMME LISÄÄ DUALPOWER-TEKNOLOGIAN EDUISTA MATERIAALINKÄSITTELYSSÄ.