MANTSINEN 140

Mantsinen 140 on suunniteltu pääasiassa satamiin laivojen lastaukseen ja purkuun, mutta se sopii myös esimerkiksi sellu- ja terästehtaiden syöttöön ja terminaalityöhön.

Mantsinen 140 täydentää materiaalinkäsittelykonemallistoamme 120 ja 160 mallien välissä ja tarjoaa asiakkaalle luonnollisen siirtymän tehokkaampaan lastinkäsittelyyn ilman merkittävästi suurempaa investointia.140 mallissa on HybriLift® energiantalteenottojärjestelmä vakiona. HybriLift® mahdollistaa jopa 35% säästön energiankulutuksessa ja alentaa siis olennaisesti koneen käyttökustannuksia. HybriLift® parantaa Mantsinen 140:n tuottavuutta.

Mantsinen 140 on saatavilla niin diesel- kuin sähkömoottorilla. Sähkökäyttöisiin koneisiin on tarjolla Mantsinen PowerPack, mikä mahdollistaa koneen siirtämisen ja muita hydraulisia toimintoja silloinkin kone ei ole kytkettynä verkkovirtaan.

Alustaratkaisu Mantsinen 140:een on valittavissa asiakastarpeen mukaan. Tela-alustainen Mantsinen 140R, pyöräalustainen Mantsinen 140M, kiskoalustainen Mantsinen 140S sekä lisäksi tarvittaessa räätälöimme käyttöösi sopivan kiinteästi sijoitetun koneen Mantsinen 140F.

Valittavana on kolme kiinteästi asennettua ohjaamovaihtoehtoa sekä kaksi ohjaamonnostinta. Mantsinen 140:n vakaus ja työskentelyturvallisuus on varmistettu jokaisessa vaihtoehdossa ja koneemme sopivat haastavimpaankin työhön. Sopivalla työvälineellä laajennat koneesi käyttömahdollisuuksia ja Mantsinen pikakiinnityslaite nopeuttaa vaihtoaikaa olennaisesti.

 
 
Ota yhteyttä