MANTSINEN 300

Mantsinen 300 on maailman suurin hydraulinen nosturi

Maailman suurin materiaalinkäsittelykone nostaa satamien työskentelyn tehokkuuden uudelle tasolle. Mantsinen 300 tuo perinteisten vaijerinostureiden kokoluokkaan vaihtoehdoksi nopeamman ja tarkemman hydraulisen nosturin. Tämä mahdollistaa markkinoiden nopeimman työsyklin ja kokoluokkansa parhaan tuottavuuden.

Mantsinen 300 on suunniteltu bulkkitavaran ja suurten Panamax-laivojen tarpeisiin, mutta se soveltuu erinomaisesti myös raskaiden kappaletavaroiden ja konttien käsittelyyn. Kone pystyy esimerkiksi siirtämään täyden 40’ kontin noin 48 metrin matkan liikkumatta itse ollenkaan.

Massiivisesta koostaan huolimatta Mantsinen 300 toimii yhtä ketterästi ja tarkasti kuin pienemmätkin materiaalinkäsittelykoneet. Hyvä hallittavuus vähentää raskaiden kappaleiden käsittelyyn liittyviä riskejä ja lisää työturvallisuutta.

Mantsinen on ollut jo vuodesta 2006 lähtien globaali edelläkävijä materiaalinkäsittelykoneiden energiatehokkuuden kehittämisessä. Mantsinen 300:sta varten on kehitetty ja patentoitu uuden sukupolven HybriLift®-energiantalteenottojärjestelmä, joka mahdollistaa entistäkin paremman energiatehokkuuden nyt myös suurissa nostureissa.

Mantsinen 300 on saatavilla niin diesel- kuin sähkömoottorilla. Alustaratkaisu on valittavissa ja optimoitavissa asiakastarpeen mukaan. Vaihtoehdot ovat tela, kumipyörä, kiskoasenteinen tai kiinteä alavaunu. Mantsinen suunnittelee ja valmistaa työlaitteet itse. Näin eri konemalleihin tarjotaan optimoidut työlaitteet kaikenlaisiin operointeihin.

Mantsinen 200

Maksimiulottuma 37 metriä
 
 
 
Ota yhteyttä