MANTSINEN 60

Mantsinen 60 kompakti kooltaan - älykäs ja vahva ominaisuuksiltaan.

Mantsinen 60 mallissa tiivistyvät Mantsisen koneissa tunnetut tekniset ominaisuudet aiempaa kompaktimmassa paketissa. Kone on täsmäratkaisu erityisesti puun ja romun käsittelyyn. Koneen oma paino vaihtelee 60-85 tonnin välillä ja maksimiulottuma on 20,5m. 

Pienen ja keskisuuren kapasiteetin materiaalinkäsittelyyn suunnitellussa Mantsinen 60:ssä yhdistyy ketteryys, äly ja voima. Mantsinen 60-mallissa on Mantsinen Insight™ -etävalvontajärjestelmä vakiona suurimpien materiaalinkäsittelykoneiden tapaan. 

Mantsinen 60 on saatavilla dieselmoottorilla ja pyörä- tai tela-alustaisena. Valittavana on kaksi kiinteästi asennettua ohjaamovaihtoehtoa sekä kaksi ohjaamonnostinta. Koneeseen on saatavilla myös kaksi erikokoista ohjaamovaihtoehtoa. Mantsinen 60:n vakaus ja työskentelyturvallisuus on varmistettu jokaisessa vaihtoehdossa ja koneemme sopivat haastavimpaankin työhön. Sopivalla työlaitteella laajennat koneesi käyttömahdollisuuksia ja Mantsinen pikakiinnityslaite nopeuttaa vaihtoaikaa olennaisesti. 

 

 

 
 
Ota yhteyttä