Mantsinen Group

Aivan yrityksen alusta asti Mantsisen strategiana on ollut tarjota asiakkailleen tehokkain ja turvallisin ratkaisu irtotavaran käsittelyyn. Nykyään Mantsisen toiminta on jaettu kahteen liiketoimintayksikköön, logistiikkapalveluihin ja materiaalinkäsittelykoneisiin, mitkä molemmat tarjoavat ainutlaatuisia ratkaisuja tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Mantsinen aloitti toimintansa tarjoamalla logistiikkapalveluita metsäteollisuudelle niin Suomessa kuin Venäjällä. Logistiikkapalvelut on edelleen olennainen osa Mantsisen toimintaa. Yritys käsittelee vuosittain noin 25 miljoonaa tonnia pyöreää puuta ja muuta irtotavaraa. Mantsinen on historiansa aikana lastannut ja purkanut yli 10 miljoonaa rautatievaunua, mihin saavutukseen monikaan yritys Suomessa ei ole yltänyt.

Tämä vahva operatiivinen tausta antoi Mantsiselle poikkeuksellisen vahvan asiakasnäkökulman kun yritys aloitti hydraulisten materiaalinkäsittelykoneiden valmistuksen 1990-luvun lopussa. Sittemmin Mantsisen koneet ovat löytäneet lukuisia käyttötarkoitusia satamissa, tehdasympäristöissä ja terminaaleissa. Mantsinen materiaalinkäsittelykoneilla lastataan ja puretaan hiiltä ja muuta irtotavaraa, romumetallia sekä terästeollisuuden lopputuotteita, pyöreää puuta sekä metsäteollisuuden lopputuotteita sekä muita kappaletavaroita. Uusia ratkaisuja kehitetään jatkuvasti asiakastarpeiden täyttämiseksi.

Nykyään Mantsinen on kansainvälinen yritys, jolla on vahvat paikalliset juuret. Toimintamme on jakautunut kahteen liiketoimintayksikköön: materiaalinkäsittelykoneiden ja työlaitteiden valmistukseen ja logistiikkapalveluihin. Tarjoamme logistiikkapalveluita Suomessa ja Venäjällä ja tavoitteenamme on olla arvostetuin kumppani puu- ja romukenttien sekä terminaalien toimintojen ulkoistuksissa. Materiaalinkäsittelykoneemme valmistetaan Pohjois-Karjalassa, Ylämyllyllä sekä osa loppukokoonpanosta tehdään Raumalla. Koneet toimitetaan maailmanlaajuisesti kumppaniverkostomme kautta.

Tuotteet

Materiaalinkäsittelykoneet ja lisälaitteet

Logistiikkapalvelut

Logistiikkapalvelua 50 vuoden kokemuksella

Strategia ja visio

Taloudellisin ja tehokkain

Mantsisen historia

50 vuotta pieniä ja suuria innovaatioita
 
 
 
Ota yhteyttä