Avoimet työpaikat – Join the Frontrunners

RSS-syöte

Astu mukaan Mantsisen ja edelläkävijöiden joukkoon. Intohimonamme on ollut ratkaista haasteita ja innovoida jatkuvasti uutta. Lopputuloksena on edelläkävijöiden materiaalinkäsittelykoneet ja logistiset ratkaisut, jotka vievät koko alaa eteenpäin ja kestävät sukupolvelta toiselle.

 

16.12.2021

Haemme TYÖNJOHTAJAA vastaamaan logistiikkapalveluidemme huoltotoimintojen koordinoinnista Suomen toimipisteissämme

Tehtävässä vastaat metsäteollisuuskohteidemme 37-työaikamuodossa toimivien työkoneiden kunnossapidosta tiimisi kanssa.

Työhösi kuuluu mm. huoltotiimin työn organisointia ja työnohjaamista, varaosien hankintaa, varaosavaraston ylläpitoa, hankintojen koordinointia ja raportointia toiminnanohjausjärjestelmässämme. Et pelkää myöskään itse osallistua tarvittaessa operatiiviseen työhön. Saat työssäsi teknistä tukea yrityksemme molemmista liiketoiminnoista.

Sinulla on tehtävään soveltuva perus- tai keskiasteen koulutus. Omaat kokemusta ja ymmärrystä raskaiden koneiden ja laitteiden huollosta sekä kunnossapidosta.  Hallitset myös perus ATK taidot (Microsoft Office). Työsi sijoittuu johonkin toimipisteistämme: Rauma - Äänekoski – Imatra – Uimaharju, ja odotamme sinulta valmiutta matkustamiseen näiden toimipisteiden välillä, joskus lyhyelläkin varoitusajalla. Oma-aloitteisuus, hyvät vuorovaikutustaidot, vastuunkantokyky ja turvallisuusmyönteinen asenne kuuluvat tapaamme toimia.

Tehtävä on vakituinen ja olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian. Tehtävässäsi raportoit kalustopäällikölle.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa

Mikko Mantsinen, +358 400 176 266, mikko.mantsinen(at)mantsinen.com

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV sähköpostitse osoitteeseen mikko.mantsinen(at)mantsinen.com 07.01.2022 mennessä

« Takaisin
16.12.2021

Haemme TYÖNJOHTAJAA vastaamaan logistiikkapalveluidemme huoltotoimintojen koordinoinnista Suomen toimipisteiss... »

Tehtävässä vastaat metsäteollisuuskohteidemme 37-työaikamuodossa toimivien työkoneiden kunnossapidosta tiimisi kanssa.
05.11.2021

Tule osaksi teknologiamurrosta, mikä muuttaa maailmaa. »

Mantsinen valmistaa maailman suurimpia hydraulisia nostureita ja tuotamme maailman resurssitehokkaimpia logistiikkapalveluita. Etsimme uusia jäseniä tuotantotiimiimme kasvavassa Materiaalink...
 
 
Ota yhteyttä